De Noordoostpolder kenmerkt zich als een jonge energieke polder met moderne ondernemers.

Bij de verpachting van dit gebied is extra  geselecteerd op de bekwaamheid van de nieuwe pachters. Door de noodzakelijke intensivering zijn een aantal ondernemers er in geslaagd zich te verdiepen in bijzondere teelten en/of ondernemingen. Dit maakt een gebied als de Noordoostpolder erg interessant om daarvan kennis te komen nemen. Onze polder beschikt trouwens ook over de meest uitgestrekte bloembollenvelden van Nederland. We zijn trots dat we al meer  50 jaar met deze teelt bezig zijn. Er is vanaf half april tot de eerste week van mei  een tulpenroute uitgezet van ruim 100 km. Het is bijzonder de moeite onze tulpenvelden per bus te komen bekijken, maar sommige dagen kan dit ook zelfs per helikopter. Onze polder is dan een echte Mondriaan. Ieder dorp maakt zelfs een tulpen mozaïek en we hebben ook een tulpenbelevingsveld.

We hebben in het verleden op deze manier al honderden bussen welkom mogen heten en de bezoekers zijn altijd erg enthousiast, na een dagje polderen.

Goede voorbeelden van innovatieve bedrijven zijn:  wijngaard Maronesse,  Witloftrekkerij Lof van de Vries, Windcentrum 11 Beaufort/streekprodukten Renne, wijnimporteur en proeverij Groot Vertroue,  wormenkwekerij de Polderworm en de grootste overdekte vlindertuin van Europa, de Orchideeënhoeve, zijn er maar een paar om te noemen.
We hebben zelfs als stichting  een arrangement mogen verzorgen voor de Vrouwen van Nu, uit Oosterhesselen/Gees. Hierbij brachten 1200 vrouwen een bezoek aan onze polder.

Genoeg redenen om onze polder aan te doen, waarbij we natuurlijk Urk en het voormalige eiland Schokland ook even kunnen bezoeken.

Wij garanderen U een onvergetelijke dag, in het bijzonder als ook onze tulpen  bloeien.

 Er heerst in de Noordoostpolder een gastvrije stilte: er is hier ruimte met veel frisse lucht.

 Onze coördinator kan U een mooi arrangement aanbieden.

Voor boekingen:
Jan de Jong (coördinator)
06 20139886